Reizen

Van evenementen tot schoolreizen, Touringcars De Groen is er voor jou. Door ons ruime aanbod aan diverse wagens kunnen wij elke wens op maat vervullen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van diverse type reizen!

Staat jouw reistype er niet tussen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.


Schoolreizen

Voor diverse scholen binnen en buiten de gemeente Roosendaal verzorgen wij het schoolreisvervoer. Het vervoeren van kinderen is een zorgvuldige taak die wij erg serieus nemen. Voor sommige kinderen is het hun eerste reis weg zonder hun ouders en dat moet zonder fouten gebeuren.

Door onze hoge kwaliteit touringcars en getrainde chauffeurs zorgen wij voor een onvergetelijke en vooral veilige reis.


Dagtochten

Even je verstand op nul, je benen strekken en erop uit! Jaarlijks organiseert Touringcars De Groen leuke dagjes weg naar verschillende bestemming binnen en buiten Nederland.

Benieuwd naar onze trips? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de leukste uitjes.


Verenigingen

Wat kan er nu beter zijn om de teamspirit en eenheid van een team te verbeteren? Het antwoord daarop is: met de touringcar samen uit en samen thuis! Vaak gaat het niet om de wedstrijd zelf maar, om de gezelligheid voor en na de wedstrijd. Dit zorgt voor een hechtere groepsband en dat zorgt vaak voor hogere prestaties tijdens een wedstrijd.

Touringcars De Groen biedt de mogelijkheid om wekelijks als 1 team aan te komen bij een wedstrijd.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan telefonisch contact met ons op!

0165-57 36 61


Evenementen

Wil niemand de BOB zijn of wil je jezelf niet druk maken om het vervoer naar en van een evenement? Dan is Touringcars De Groen er voor jou!

Voor grote evenementen zoals bijvoorbeeld “Toppers in Concert” organiseren wij transfers. Wil je op de hoogte blijven van deze evenementen, meld je dan aan via de nieuwsbrief onderaan de website.

Ook is het mogelijk om een aanvraag te doen om een busrit te organiseren naar een bepaald evenement toe! Heb jij genoeg mensen of ben jij met een grote vriendengroep neem dan contact met ons op zodat wij samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.


Meerdaagse reizen

Even helemaal weg zonder zorgen! Binnenkort komt Touringcars de Groen met de gloednieuwe dienst “Meerdaagse reizen” Wil jij de eerste zijn die hier van op de hoogte is, meld je dan aan voor onze nieuwebrief en misschien reis jij binnenkort met ons mee naar een mooi vakantie bestemming.

Waarom Touringcars De Groen?

  • Veilig luxe vervoer
  • Ervaren chauffeurs
  • Zakelijk en Particulier
  • 16- tot 56 persoons touringcars
  • Vervoer op maat


Notice: Trying to get property 'title' of non-object in /home/degroennl/domains/degroentouringcars.nl/public_html/application/View/Site/page/index.php on line 71


Notice: Trying to get property 'content' of non-object in /home/degroennl/domains/degroentouringcars.nl/public_html/application/View/Site/page/index.php on line 72
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property 'title' of non-object in <b>/home/degroennl/domains/degroentouringcars.nl/public_html/application/View/Site/page/index.php</b> on line <b>76</b><br />
ONS WAGENPARK